Ankara Rent A Car Services: Wie wähle ich ein Auto und buche es?

Ankara Rent A Car Services: Wie wähle ich ein Auto und buche es?
Augustus Tapınağı, Ankara Ich fahre nach Altındağ ilçesinde yer almaktadır. Ankara'da Roma Dönemi'nin und önemli yapılarından bir tanesidir. 
Augustus Tapınağı, Ankara Anıtı olarak von bilinmektedir. M.Ö. 25-20 jahre arasında inşa edilmiştir. Galat hükümdarı Amintos'und kızı Pilamene tarafından Roma Imparatoru Augustus adına, bir bağlılık nişanesi olarak yaptırılmıştır. 
Tapınak, 2 meter yüksekliğinde 8 basamakla çıkılan bir podyum üzerine oturtulmuştur. Augustus Tapınağı, 6. yüzyıl başlarında Bizanslılar tarafından kiliseye dönüştürülmüştür und çeşitli eklemeler yapılıp pencerer açılmıştır. 
Tapınak duvarlarında yazılar bulunmaktadır. Buradaki yazılar, wie der Roma-Imparator olan Augustus'un faaliyetlerinden bahseder. 
21. yüzyıla kadar çok sayıda deprem und hava kirliliği geben yıkıcı çevresel und maruz kalmıştır. Ve tapınak içerisinde bulunan yazıtlar von zarar görmüştür. Dünya Anıtlar Quelle, tapınağın yok olmasını engellemek için Restauration çalışmalarında bulunmuştur. 
Etrafı 4 sütunla kuşatılmış und 4 duvar halindedir. Aslı, roma tapınağında bulunan und Augustus'un başarmış olduğu işleri gösteren Latein und Yunan dilleri ile yazılmış vasiyetnamesi, bir yazıt aracılığıyla duvarına eklenmiştir. 
Ölmeden önce Roma Imparatorluğu'nun Sohn durumu und ordunun hali von bu yazıtlar içerisinde yer almaktadır. Augustus'ein ölümünün ardından bu metin Ankara Anıtı'na kazılmıştır. 6 sayfalık bir yazıt olan bu metnin 2700 meter yüksekliğe sahip bir duvarı kaplayabileceği düşünülmektedir. Yazıtın Yunanca olan kısmı, Lateinisch olan kısımlara göre harap bir vaziyettedir. Dolayısıyla çevirisinin yapılması mümkün değildir. 
Bu çift dilli yazıt, Ankara'daki tapınakla birlikte günümüze kadar ayakta kalmıştır. Dünya tarihi açısından büyük önem taşımaktadır. Yazıtın Roma'daki orijinali kaybolmuştur und Ankara'daki kopyası, aber yazıtın korunmuş tek und tam kopyasıdır. Roma dönemini in Belgien geboren und aufgewachsen birisi olmasından dolayı arkeolojik açıdan büyük öneme sahiptir. 
Augustus Tapınağı, ünlü tarihçi und dilbilist tarafından yazıtın önemine dikkat çekmek amacıyla "Yazıtlar Kraliçesi" şeklinde adlandırılmıştır. 
Ankara'da Konaklama Mekanları
Ankara'da merkezde bulunan; Hotel Kayra, Hotel Cinnah, Otel Evren, Verda Hotel, Ismira Otel Ankara, Ataköşk Hotel, Altınel Ankara Hotel&Kongresszentrum, Tunalı Hotel und Hotel 2000 işletmelerinden birini tercih ederek konforlu bir şekilde gününüzü sonlandırabilirsiniz.
Augustus Tapınağı Nerededir und Nasıl Gidilir ?
Augustus Tapınağı, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunmaktadır. Altındağ auf der Insel Ankara Esenboğa Havalimanı arası 14 km uzaklıktadır.
Augustus Tapınağı gezinize, Ankara Esenboğa Havalimanı und Ankara Tunus Caddesi und bulunan Ecocar Araç Kiralama şirketinden faydalanacağınız Ankara Oto Kiralama und Ankara Avis hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. 
Ecocar Araç ve Filo Kiralama şirketi, profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyetini ilk sırada bulundurması sebebiyle tercih bearbeiten kurumsal Ankara Araç Kiralama firmaları arasında yerini almaktadır. 
Ankara Autovermietung Ankara hizmetlerini Ecocar ile en konforlu şekilde elde etmek için reservasyonlarınızı; ofislerimiz, www.ecocar.com.tr websitemiz veya 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri hizmetlerimizden gerçekleştirebilirsiniz. www.ecocar.com.tr
Müteri Hizmetleri 7/24;
0850 307 8050
[email protected]
Sie könnten interessiert sein
  • Weit weg von der Stadt und nah an der Natur Naturpark Tekke Mountain
    Der Naturpark Tekke Mountain befindet sich in Beypazarı, dem touristischen Bezirk der Provinzhauptstadt Ankara. Der Tekke Mountain Nature Park liegt 15 km vom Stadtzentrum entfernt.
  • Antike Stadt Lebedos
    Die antike Stadt Lebedos, die Sie mit Rent a Car Izmir erreichen werden, ist eine der 12 ionischen Städte. Sie befindet sich im Bezirk Seferihisar der Provinz Izmir. BC. Sie wurde im 7. Jahrhundert gegründet.
  • Salt Lake
    Der Tuz-See, den Sie mit einer Autovermietung in Ankara erreichen können, liegt an einem Punkt, an dem sich die Grenzen der Provinzen Ankara, Konya und Aksaray kreuzen. Der Salzsee liegt ganz in der Nähe des Şereflikoçhisar Bezirks von Ankara
  • Dorf Soke Doganbey
    Söke Doğanbey Dorf, das Sie leicht mit Izmir Autovermietung Service erreichen können; Aydın Provinz ist 30 km entfernt von Söke Bezirk. Doğanbey ist ein kleines, ruhiges, friedliches Dorf. Seine Geschichte geht auf das 7. Jahrhundert v. Chr. zurück. Bis zum Austausch im Jahr 1924 war es ein Dorf, in dem griechische Menschen lebten.
  • Metropolis Antike Stadt
    Die antike Stadt Metropolis, die Sie in Bezug auf die Mietwagenpreise von Izmir bequem und erschwinglich erreichen können, befindet sich im Bezirk Torbalı in der Provinz Izmir. Die antike Stadt Metropolis ist eine wichtige Stadt, die auch heute noch ausgegraben wird und deren Wert von Tag zu Tag zunimmt.
Whatsapp Telefon