Ankara Car Rental Companies: How Can You Find the Best Service?

Ankara Car Rental Companies: How Can You Find the Best Service?
Aqua Vega Akvaryum, Ankara ilinin Mamak ilçesinde yer almaktadır. Denizi bulunmayan Ankara ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan her türden deniz canlısını bir araya getiren bir yapıdır. Ankara'ya denizi getiren ve yüzlerce canlı türüne ev sahipliği yapan bu mekanı ziyaret etmek isterseniz; Ankara Araç Kiralama hizmeti olan Ecocar' dan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayınız. 
Aqua Vega Akvaryum, Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük tünel akvaryumu olma özelliğine sahiptir. 21 bölümden oluşan bu devasa akvaryumun inşası bir yılda tamamlanmıştır. 5 am metrekarelik bir alan üzerine kurulmuştur ve 23 Nisan 2012 yılında ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştır. 
Aqua Vega Akvaryum içerisinde; onlarca tatlı ve tuzlu su canlısı, 30'a yakın türde sürüngen ziyaretçilere sergilenmektedir. Ayrıca akvaryum içerisinde Çankırı'da yer alan tuz mağaza paaage oluşturulmuş olan tuz mauhouse da ziyaretçilerini ağırlamaktadır. 
Aqua Vega Akvaryum, 2 katlıdır ve ilk katında; adrenaline dünyası, tuz mağaza paaage, dalış okulu, pet shop, akvaryumlar, fotoğraf çekim bölümleri, koi balıkları, akvaryum restaurant, deniz kabukları müzesi, cafe ve hediyelik eşyalar yer almaktadır. 
Akvaryumun ikinci katında ise; tünel akvaryum, amfi alanı, dokunma havuzu ve aqua cafe bulunmaktadır. Aqua Vega Akvaryum tankı toplamda 3,5 milyon liter su kapasitelidir. Akvaryumda 11.500 balık ve omurgasız hayvan ile 120 adet de sürüngen yer almaktadır. 
Mamak'ta Yeme - Içme Mekanları
Ankara seyahatlerinizde gezinize lezzetli kısa bir mola vermek isterseniz; Levent Pasta&Cafe, Adana Dürümcüsü, 18 Örnek Kebap Salonu, Özler Pide Kebap, Doyum Pide Kebap, Art Kebap Sofrası, Mevlana Pide Kebap, Gençler Et ve Kahvaltı Ürünleri, Urfa Lahmacun, Figen Cafe& Patisserie Tattaze Bakery&Patisserie, Centilmen Piknik Restaurant gibi işletmelerle deneyiminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Mamak'ta Konaklama Mekanları
Mamak'ta merkezde bulunan; Taç Hotel, Otel Mithat, Otel Evren, Yavuz Hotel, Madi Inci Hotel, Verda Hotel, Grand Belli Hotel, Nobel Hotel, Hotel Ankatra, New Park Hotel, Hotel Klasman, Öz Altın Başak Otel işletmelerinden birini tercih ederek konforlu bir şekilde gününüzü sonlandırabilirsiniz.
Günlük Araç Kiralama Seçenekleri ile Aqua Vega Akvaryum Nerededir ve Nasıl Gidilir?
Aqua Vega Akvaryum, Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunmaktadır. Mamak ile Ankara Esenboğa Havalimanı arası 39 km uzaklıktadır.
Aqua Vega Akvaryum gezinize, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Ankara Tunus Caddesi'nde bulunan Eco Oto Kiralama şirketinden faydalanacağınız Araç Kiralama Ankara ve Ankara Avis hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. 
Ecocar Araç ve Filo Kiralama şirketi, profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyetini ilk sırada bulundurması sebebiyle tercih edilen kurumsal Ankara Oto Kiralama firmaları arasında yerini almaktadır. 
Aylık Araç Kiralama Ankara ve Ankara Rent A Car hizmetlerini Ecocar ile en konforlu şekilde elde etmek için rezervasyonlarınızı; ofislerimiz, www.ecocar.com.tr web sitemiz veya 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri hizmetlerimizden gerçekleştirebilirsiniz. 
Müteri Hizmetleri 7/24;
0850 307 8050
[email protected] .
You may be interested
  • Çamburnu Nature Park Natural Wonder, Trabzon Sürmene
    It is located in the Sürmene district of Trabzon province. Çamburnu Nature Park is located in a natural wonder, meeting in a 51.00 decare sea and forest area and hosting its visitors with its unique view. it was declared as a Nature Park in 2011. The fact that the yello...
  • The Story of the Sümela Monastery with Its Unique Historical Structure
    Sumela Monastery, the buried treasure of Trabzon, one of the cities with the most beautiful nature of Turkey, is located on a steep rocky slope in the Altindere valley of Montenegro, located in the Altindere Village of the Maçka District of Trabzon. Sumela, also known a...
  • The Historical Legend of Ordu - Ünye Castle | Culture Portal
    The 2500-year-old Ünye Castle, built on a hill on the left side of the Niksar highway 7 KM, is at an altitude of 300 M. 5KM southeast of the district, it is waiting for its visitors for its Historical Legend. Ordu Car Rental and Ordu Rent a Car Eco Car Rental company wi...
  • Should I Choose Manual or Automatic Car Rental Service
    The issue of choice between vehicles with automatic and manual Decoupage has been discussed for a long time. This question is often raised by potential car owners and those who want to learn to drive a car. Now Eco Car Rental company in Trabzon Rent a Car sector will sh...
  • WHAT IS THE KM LIMIT FOR RENTAL CARS?
    You can take care of many of your jobs by renting a car in the Car and Fleet Rental sector. Whether for your business trips in the city or your holiday trips, cars are supplied by car rental companies.
Whatsapp Telefon