Ankara Araç Kiralama Firmaları: En İyi Hizmeti Nasıl Bulabilirsiniz?

Ankara Araç Kiralama Firmaları: En İyi Hizmeti Nasıl Bulabilirsiniz?
Aqua Vega Akvaryum, Ankara ilinin Mamak ilçesinde yer almaktadır. Denizi bulunmayan Ankara ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan her türden deniz canlısını bir araya getiren bir yapıdır. Ankara’ya denizi getiren ve yüzlerce canlı türüne ev sahipliği yapan bu mekanı ziyaret etmek isterseniz; Ankara Araç Kiralama hizmeti olan Ecocar’dan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayınız. 
Aqua Vega Akvaryum, Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük tünel akvaryumu olma özelliğine sahiptir. 21 bölümden oluşan bu devasa akvaryumun inşası bir yılda tamamlanmıştır. 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulmuştur ve 23 Nisan 2012 yılında ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştır. 
Aqua Vega Akvaryum içerisinde; onlarca tatlı ve tuzlu su canlısı, 30'a yakın türde sürüngen ziyaretçilere sergilenmektedir. Ayrıca akvaryum içerisinde Çankırı'da yer alan tuz mağarasından esinlenerek oluşturulmuş olan tuz mağarası da ziyaretçilerini ağırlamaktadır. 
Aqua Vega Akvaryum, 2 katlıdır ve ilk katında; adrenalin dünyası, tuz mağarası, dalış okulu, pet shop, akvaryumlar, fotoğraf çekim bölümleri, koi balıkları, akvaryum restaurant, deniz kabukları müzesi, cafe ve hediyelik eşyalar yer almaktadır. 
Akvaryumun ikinci katında ise; tünel akvaryum, amfi alanı, dokunma havuzu ve aqua cafe bulunmaktadır. Aqua Vega Akvaryum tankı toplamda 3,5 milyon litre su kapasitelidir. Akvaryumda 11.500 balık ve omurgasız hayvan ile 120 adet de sürüngen yer almaktadır. 
Mamak'ta Yeme - İçme Mekanları
Ankara seyahatlerinizde gezinize lezzetli kısa bir mola vermek isterseniz; Levent Pasta&Cafe, Adana Dürümcüsü, 18 Örnek Kebap Salonu, Özler Pide Kebap, Doyum Pide Kebap, Art Kebap Sofrası, Mevlana Pide Kebap, Gençler Et ve Kahvaltı Ürünleri, Urfa Lahmacun, Figen Cafe&Patisserie Tattaze Bakery&Patisserie, Centilmen Piknik Restaurant gibi işletmelerle deneyiminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Mamak'ta Konaklama Mekanları
Mamak'ta merkezde bulunan; Taç Hotel, Otel Mithat, Otel Evren, Yavuz Hotel, Madi İnci Hotel, Verda Hotel, Grand Belli Hotel, Nobel Hotel, Hotel Ankatra, New Park Hotel, Hotel Klasman, Öz Altın Başak Otel işletmelerinden birini tercih ederek konforlu bir şekilde gününüzü sonlandırabilirsiniz.
Günlük Araç Kiralama Seçenekleri ile Aqua Vega Akvaryum Nerededir ve Nasıl Gidilir?
Aqua Vega Akvaryum, Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunmaktadır. Mamak ile Ankara Esenboğa Havalimanı arası 39 km uzaklıktadır.
Aqua Vega Akvaryum gezinize, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Ankara Tunus Caddesi'nde bulunan Eco Oto Kiralama şirketinden faydalanacağınız Araç Kiralama Ankara ve Ankara Avis hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. 
Ecocar Araç ve Filo Kiralama şirketi, profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyetini ilk sırada bulundurması sebebiyle tercih edilen kurumsal Ankara Oto Kiralama firmaları arasında yerini almaktadır. 
Aylık Araç Kiralama Ankara ve Ankara Rent A Car hizmetlerini Ecocar ile en konforlu şekilde elde etmek için rezervasyonlarınızı; ofislerimiz, www.ecocar.com.tr web sitemiz veya 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri hizmetlerimizden gerçekleştirebilirsiniz. 
Müteri Hizmetleri 7/24;
0850 307 8050
[email protected]

İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon