Karester(Garester) Yaylası - Uzungöl Gezi Rehberi

Karester(Garester) Yaylası - Uzungöl Gezi Rehberi
Doğu Karadeniz Bölgesinin en meşhur yerlerinden birtanesi konumundaki Uzungöl, doğal güzellikleri, huzurlu ve keyifli ortam sunmaktadır. Karester(Garester) Yaylası, Uzungöl’ün güneyinde yer almaktadır. Yaylaya çıktığınızda Uzungöl’ün eşsiz manzarasını seyredebilirsiniz.

Göle tepeden bakmanın keyfini yaşamak için doğru adrestir. Karester Yaylası tepesinden bir tarafı Kaçkar sıradağlarını bir tarafı Uzungöl’e doğru uzunan solaklı  vadisi görülmektedir. Karester Yaylası rakımı 2300 metredir. Güzel Uzungöl gezinizden bir sonra ki durağınız, Karester Yaylası olmalıdır.

Karester Yaylası Nerede ve Nasıl Gidilir?

Karadeniz’in önemli turizm merkezlerinden olan Karester Yaylası, Trabzon şehir merkezine 105KM, Çaykara ilçesine bağlı 19KM uzaklıkta bulunmaktadır. Doğal güzellikleriyle görülmeye değer bir yayla olmaktadır.

Uzungöl, gezilecek yerler arasında olan Karester Yaylası için ulaşım Eco Oto Kiralama şirketi ile oldukça rahat ve konforlu hale gelmektedir. Trabzon Araç Kiralama ve Trabzon Rent a Car firmaları içerisindeki Eco Oto Kiralama şirketi avantajlı fiyat seçenekleri ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile hizmet vermektedir.

Müşteri portföyüne Araç ve Filo Kiralama hizmetlerini kurumsal işleyişi ile sektörde tercih edilme noktasında yerini sağlamlaştırmıştır. Karester Yaylası gezi planlamanız da size beklediğiniz hizmet olanağını sunması, karşılaşabileceğiniz sorunlar da yanınız da olması, kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlamaktadır.

Trabzon Havalimanı ve merkez ofis şubeleri ile Araç Kiralama Trabzon ve Oto Kiralama Trabzon alanlarında Eco Oto Kiralama şirketi Filo ve Araç Kiralama hizmetlerini 30 yıllık tecrübesi ile sağlamaktadır. Profesyonel ve deneyimli personelleri seyahatlerinizin her anında sizinle olmaktadır.

Siz, sadece aracınızı seçerek tatilinizin keyfini sürebilirsiniz.

Karester Yaylası ile Trabzon il ve ilçe Ulaşım Mesafeleri Ne Kadar?

Karester Yaylası, Uzungöl rası 11KM 35 dakika,
Karester Yaylası, Çaykara arası 13KM 45 dakika,
Karester Yaylası, Of arası 60KM 1 saat 20 dakika,
Karester Yaylası, Trabzon arası 106KM 2 saat,
Karester Yaylası, Rize arası 80KM 1 saat 35 dakika,
Karester Yaylası ve Bölgedeki Kamp İmkanları Nasıldır?
Karester Yaylası, her yıl yerli ve yabancı turistlerin ziyareti ile Uzungöl çevresinde önemli yere sahiptir. Yayla evi tarzında villa, apart, ve otel tarzında pansiyonlar mevcut olmaktadır. Uzungöl manzarasıyla bahar ayında kır çiçeği, kekik kokusu ile doğaçlama kamp kurabileceğiniz alan sunması cezbetmektedir. Tüm alışverişinizi Uzungöl de karşılayabilirsiniz.

Karester Yaylasına Giderken Unutmamanız Gerekenler Nelerdir?

Yağmurluk,
Fotoğraf Makinesi,
Sırt Çantası,
Suya Dayanıklı Kaymaz Tabanlı Ayakkabı,
Tulum, 
Güneş Kremi,
Mangal,
Karester Yaylası Çevresinde Gidilmesi Gereken Yaylalar?
Haldizen Yaylası,
Şekersu Yaylası,
Traşkapanı Yaylası,
Multat Yaylası,
Tabanoz Yaylası,
Lustra Yaylası,
Trabzon Oto Kiralama ve Rent a Car Trabzon firmaları içerisinde Eco Oto Kiralama şirketini incelemeniz için https://www.ecootokiralama.com web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon