Ankara Araç Kiralama Sigortası: Ne Tür Kapsamlar Sunuluyor?

Ankara Araç Kiralama Sigortası: Ne Tür Kapsamlar Sunuluyor?
Pirinç Han, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan bir handır. Han içerisinde günümüzde birçoğunu antikacıların oluşturduğu dükkanlar yer almaktadır. 
Pirinç Han'ın tarihi hakkında net bir bilgi olmamasına rağmen; 1930'lu yıllarda içerisinde yer alan mescitle birlikte yıkıldığı ve daha sonra yerine bir ilkokul yapıldığı bilinmektedir. Pirinç Ham2ın günümüzdeki hali, eski ahşap bir konağın restore edilip hana dönüştürülmesi sonucu açılmıştır. 
Pirinç Han, Ankara'nın ilk ahşap hanı olma özelliğini taşımaktadır. Han, 3 katlı ve bir avlulu bir yapıdır. Pirinç Han, 1985 yılında bir restorasyon geçirmiştir ve bu restorasyon esnasında hanın özgün mimari özellikleri korunmuş olup aslına uygun bir biçimde yenilenmiştir. 
Pirin Han içerisinde 40 adet tarih kokan dükkanlar yer almaktadır. Antikalar, halılar, taş baskılar, kilimler, minyatürler, antika porselenler, bez işlemeler, gazlı-ispirtolu lambalar, ahşap mobilyalar ve bakır, gümüş, pirinç, cam eşyalar dükkanlarda bulunan satılık ürünlerdir. 
Pirinç Han'ın giriş duvarında; ünlü Türk şairi Faruk Nafiz Çamlıbel'in Han Duvarları isimli şiiri yer almaktadır:
    Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç şakladı,
    Bir dakika araba yerinde durakladı.
    Neden sonra sarsıldı altımda demir yaylar,     
    Gözlerimin önünden geçti kervansaraylar...     
    Gidiyordum, gurbeti gönlümle duya duya,     
    Ulukışla yolundan Orta Anadolu'ya.     
    İlk sevgiye benzeyen ilk acı, ilk ayrılık!     
    Yüreğimin yaktığı ateşle hava ılık,     
    Gök sarı, toprak sarı, çıplak ağaçlar sarı...     
    Arkada zincirlenen yüksek Toros Dağları,     
    Önde uzun bir kışın soldurduğu etekler,     
    Sonra dönen, dönerken inleyen tekerlekler...     
    ..................................................
  Aradan yıllar geçti işte o günden beri     
  Ne zaman yolda bir han rastlasam irkilirim,     
  Çünkü sizde gizlenen dertleri ben bilirim.
  Ey köyleri hududa bağlayan yaşlı yollar,
 Dönmeyen yolculara ağlayan yaslı yollar!
 Ey garip çizgilerle dolu han duvarları,
 Ey hanların gönlümü sızlatan duvarları!..   
Ankara'da Yeme İçme Mekanları Nelerdir ?
Birçok tarihi kültüre ve doğa güzelliğine ev sahipliği yapan bakent Ankara; aynı zamanda Türkiye'nin en lezzetli yemeklerine de ev sahipliği yapan şehirlerden bir tanesidir. Özellikle İç Anadolu'nun kültürünü büyük ölçüde yansıtan Ankara'nın meşhur lezzetleri; Beypazarı Güveci, İnceğiz Çorbası, Tamtak Tiridi, Efelek Sarması, Ankara Tavası, Bazlama Kebabı, Beypazarı Kurusu ve Ankara Simidi gibi yöresel lezzetlerden oluşmaktadır. Ankara seyahatlerinizde gezinize lezzetli  kısa bir mola vermek isterseniz; Liva Pastanesi, Boğaziçi Lokantası, Efsane Profesör Sadık Usta, Meşhur Tavacı Recep Usta, Tarihi Mutfak Lokantası, Masabaşı Kebapçısı, Meşhur Özçelik Aspava, Verde Balık Restoran, L'avare, Trilye Restoran, Kebap 49, Timboo Cafe, Kahyaoğlu Gözleme ve Kahvaltı Salonu, Düveroğlu gibi işletmelerle deneyiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ankara'ya yolu düşen tüm ziyaretçilerin tadına bakmadan dönmedikleri bu lezzetleri siz de deneyimlemek isterseniz; Ankara Esenboğa Havalimanı içerisinde hizmet vermekte olan Ankara Araç Kiralama sektöründe öncü firma Eco Oto Kiralama'nın üstün kalite hizmetinden faydalanabilirsiniz. 
Ankara'da Konaklama Mekanları
Ankara'da merkezde bulunan; Hotel Kayra, Hotel Cinnah, Otel Evren, Verda Hotel, İsmira Otel Ankara, Ataköşk Hotel, Altınel Ankara Hotel&Convention Center, Tunalı Hotel ve Hotel 2000 işletmelerinden birini tercih ederek konforlu bir şekilde gününüzü sonlandırabilirsiniz.
Ankara Hamamönü Nerededir Ve Nasıl Gidilir ? 
Ankara Esenboğa Havalimanı içerisinde ve Ankara Tunus Caddesi üzerinde bulunan Ankara Oto Kiralama ve Ankara Rent A Car firmaları arasından, Eco Oto Kiralama şirketi  profesyonel ve deneyimli personelleri ile birlikte ilk günkü heyecanla siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.
Ankara Hamamönü ile Ankara Esenboğa Havalimanı arası 27 km mesafededir. 
Eco Oto Kiralama şirketi, Ankara Esenboğa Havalimanı içerisinde yer alan Avis ve Garenta gibi kurumsal şirketler arasında yerini almaktadır. Ankara Rent A Car sektöründe müşteri memnuniyetini ön planda tutan Eco Oto Kiralama hizmeti geniş filo çeşitliliği, güler yüzlü personel karşılaması ve avantajlı fiyat seçenekleri ile Ankara Araç Kiralama, Rent A Car Ankara hizmetini sunmaktadır.
Ankara seyahatleriniz için Eco Oto Kiralama şirketinin Araç ve Filo Kiralama hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Uygun fiyat seçeneği ve her sınıfa uygun araç çeşitleri için Ankara Tunus Caddesi  veya Ankara Esenboğa Havalimanı içerisinde bulunan ofislerimizden, www.ecocar.com.tr internet adresimizden veya 7/24 hizmet veren müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri 7/24;
0850 307 0850
[email protected]
İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon