Ankara Oto Kiralama İpuçları: Bütçenizi Koruyarak Araç Kiralayın

Ankara Oto Kiralama İpuçları: Bütçenizi Koruyarak Araç Kiralayın
Hacı Bayram Camii, Ankara ilinin Ulus ilçesinde yer almaktadır. Caminin bulunduğu konum, Augustus Tapınağı yakınlarında yer almaktadır.
Hacı Bayram Camii, Osmanlı İmparatorluğu zamanında inşa edilmiştir. İnşa ediliş tarihi 1427 yılıdır. Caminin inşasının tamamlanması 1 yıl kadar sürmüştür. Hacı Bayram Camii, 17. yüzyılda inşa edilmiş olan camilerin karakteristik özelliklerini taşımaktadır ve mimari açıdan da bu dönem camilerine benzemektedir. 600 yıllık bir tarihi geçmişe sahip olan Hacı Bayram Camii, adını Hacı Bayram Veli türbesinden almaktadır.  
Hacı Bayram Camii'nin güneye bakan kısmında süslemeli motifler ve kelime-i tevhid yazısı bulunmaktadır. Oldukça sade bir görünüme sahip olan Hacı Bayram Camii, Kütahya çinileri kullanılarak tek minareli bir yapıda inşa edilmiştir. Caminin iç mekan malzemesinde ahşap kullanılırken dış mekan malzemesinde ise mermer kullanılmıştır. Caminin avlusunda 2 adet türbe yer almaktadır. Kare planlı bir yapıya sahiptir. 
Hacı Bayram Camii farklı zamanlarda çok kez onarılmıştır ve tahrip olan kısımları yeniden inşa edilmiştir. Cami, en son 1940 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilerek günümüzdeki görünümünü almıştır. 
Ankara'nın kutsal mekanlarından biri olan Hacı Bayram Camii, 6 bin kişilik kapasitesiyle ibadet etmek isteyen ziyaretçilerine ev sahipliği yapmaktadır. Ankara’da yer alan bu önemli kutsal mekanı yakından keşfetmek ve gözlemlemek isterseniz Ankara Oto Kiralama şirketi olan Eco Oto Kiralama’dan rezervasyonunuzu kolayca yaptırabilirsiniz. 

Ulus'ta Yeme İçme Mekanları

Ulus'ta Hacı Bayram Camii ziyaretiniz esnasında gezinize bir mola verip açlığınızı gidermek ve bölgede çay kahve içmek isterseniz; Aktan Kebap Evi Ulus, Teras Restaurant, Öz Yörem Restaurant&Cafe, Tarihi Ulus Aspava, Köy Bahçesi, Tevhid Et Lokantası, Lezzet Ev Yemekleri gibi bölgede bulunan yeme içme mekanlarını ziyaret edebilirsiniz. 

Ulus'ta Konaklama Mekanları

Ankara geziniz sonrasında Hacı Bayram Camii'nin bulunduğu Ulus bölgesinde konaklamak isterseniz birçok otel ve pansiyon sizlere ev sahipliği yapacaklardır. Sergah Hotel, Madi Otel, Rest Hotel, Otel Evren, Deeps Hostel, Otel Palan, Yavuz Hotel, Ankara Apart Colorful Otel konaklama mekanları sizlere en iyi konaklama hizmetini sunacaklardır. 

Ankara Günlük Araç Kiralama ile Hacı Bayram Camii’ne Nasıl Gidilir?

Hacı Bayram Camii, Ankara ilinin Ulus ilçesinde bulunmaktadır. Ulus ile Ankara Esenboğa Havalimanı arası 27 km mesafededir.
Hacı Bayram Camii gezinize, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Ankara Tunus Caddesi'nde bulunan Ecocar Araç Kiralama şirketinden faydalanacağınız Ankara Oto Kiralama ve Ankara Avis hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. 
Ecocar Araç ve Filo Kiralama şirketi, profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyetini ilk sırada bulundurması sebebiyle tercih edilen kurumsal Ankara Araç Kiralama firmaları arasında yerini almaktadır. 
Ankara Araç Kiralama ve Ankara Rent A Car hizmetlerini Ecocar ile en konforlu şekilde elde etmek için rezervasyonlarınızı; ofislerimiz, www.ecocar.com.tr web sitemiz veya 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri hizmetlerimizden gerçekleştirebilirsiniz
Müşteri Hizmetleri 7/24;
0850 307 0850
[email protected]
İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon