Ankara Rent a Car Fiyatları: Uygun Bütçeli Tatiller İçin İpuçları

Ankara Rent a Car Fiyatları: Uygun Bütçeli Tatiller İçin İpuçları
Yaşayan Müze, Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde yer almaktadır. Halk yaşamını ve halkın ürettiklerini sergileme düşüncesiyle açılmış bir müzedir. 
Yaşayan Müze, tipik bir Osmanlı Dönemi Türk evinde hizmet vermektedir. Yaşayan Müze'de farklı canlandırma teknikleri ve sergileme yöntemleri kullanıldığı için Müze, bu geleneğin Türkiye'deki temsilcisi durumundadır. Yaşayan Müze, aynı zamanda Türkiye'deki açık hava müzelerinin ilk örneğidir. 
Beypazarı Yaşayan Müze'de yalnızca üretilmiş veya günümüze kadar ulaşabilmiş olan maddesel eserler değil, soyut kültürün de korunması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiği düşüncesi prensip edinilmiştir. Yaşayan Müze ile müze binasını sadece vitrinlere bakarak gezip çıkmanın ötesinde bir deneyim yaşanılmaktadır. 

Beypazarı'nda Yeme İçme Mekanları Nelerdir ?

Beypazarı seyahatlerinizde gezinize lezzetli  kısa bir mola vermek isterseniz; Adatepe Taş Mektep Restaurant, Zindancık Restoran İnözü Vadisi Tesisleri, Fatma Teyze’nin Yeri, Kahyaoğlu Gözleme ve Kahvaltı Salonu, Bağ Evi Anadolu Mutfağı, Tarihi Güveç Fırını, Beypazarı Tarihi Kervansaray Restoran gibi işletmelerle deneyiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Beypazarı'nda Konaklama Nasıl Yapılır ?

Beypazarı'nda yapacağınız tarihi ve doğa gezilerinizde gün sonunda yorgunluğunuzu atıp konforlu bir şekilde dinlenebileceğiniz konaklama imkanlarına bölgede bulunan konaklama hizmetlerinden faydalanarak ulaşabilirsiniz. Bunlar arasında; Akropol Termal Şehir, Beypalas Hotel, Yaşayan Müze Köy Otel, Konak Münsür, Lagania As Otel, Beypazarı İpekyolu Konağı işletmelerinden birini tercih ederek konforlu bir şekilde gününüzü sonlandırabilirsiniz. 

Yaşayan Müze Nerededir Ve Nasıl Gidilir ? 

Yaşayan Müze, başkentin Beypazarı ilçesinde bulunmaktadır. Yaşayan Müze gezinize, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Ankara Tunus Caddesi'nde bulunan Ecocar Araç Kiralama şirketinden faydalanacağınız Ankara Araç Kiralama ve Avis, Budget hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. 
Ecocar Araç ve Filo Kiralama şirketi, profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyetini ilk sırada bulundurması sebebiyle tercih edilen kurumsal Ankara Rent A Car firmaları arasında yerini almaktadır. 
Ankara Oto Kiralama ve Rent A car Ankara hizmetlerini Ecocar ile en konforlu şekilde elde etmek için rezervasyonlarınızı; ofislerimiz, www.ecocar.com.tr web sitemiz veya 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri hizmetlerimizden gerçekleştirebilirsiniz. 
Müşteri Hizmetleri 7/24;
0850 307 0850
[email protected]
İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon