Yeni 2021 Model Mercedes Benz CLA 200 Şimdi Keşfet!

Yeni 2021 Model Mercedes Benz CLA 200 Şimdi Keşfet!
Almanya’nın Stuttgart şehrinde Karl Benz, Benz&Cie, Gottlieb Daimler ve Daimler Motoren Gesellschafts şirketlerinin 1926 yılında birleşmesi sonucu otomotiv ve motor markası olarak Mercedes Benz kurulmuştur. Yarış otomobiline büyük kızı Mercedes’in adını veren Daimler, Nice'de yarışa katılarak birinci olmayı başarmıştır. 


Türkiye'de bir çok şehir de hizmet veren Eco Oto Kiralama şirketi, Trabzon Araç Kiralama ve Trabzon Rent a Car sektöründe kaliteli ve konforlu hizmet vermektedir. Geniş araç filosu içerisindeki Lüks araç kategorisine kattığı, Yeni 2021 Model CLA 200 Mercedes Benz Şimdi Keşfet!


Köln ve Deutz manzaralı evinin tepesine yıldız amblemi koyarak eşine mektup yazmıştır. Günün birinde bu yıldızın fabrikasında parlayacağını, başarıyı ve gücü temsil edeceğini söylemiştir. Motorlu araçların karada, suda ve havada evrenselliğini 'Yıldız' ile göstermektedir.


Mercedes Benz CLA 200 2021 Model, CLA tasarımı içerisinde daima kendisiyle yarışarak hiçbir zaman modayı takip etmediğini göstermektedir.


2021 Model Mercedes Benz CLA 200 Araç Özellikleri Nelerdir?
Genişletilmiş iz genişliği,
Elmas görünümlü radyatör ızgarasına sahip alçaltılmış ön kısım,
Çerçevesiz kapılar,
Kaslı formlar,
İki parçalı arka aydınlatma,
Wrop - Around tasarımlı modern iç mekân,
Tamamen dijital geniş ekranlı ön konsol,
Burmester Surround ses sistemi,
Isıtmalı direksiyon simidi,
Havalandırmalı ön koltuklar,
Energızıng paketi,
Sürüş yardımı ve güvenlik,
Aracın park edilmesi,
Işık ve görüş,
ENERGIZING Paketi


Yüksek konfor deneyimi sunmak için yenilikçi zeka ve özel donanımlarını birleştirerek tasarlanmıştır. Mercedes CLA 200, direksiyon başındayken rahat ve uzun performansıyla yolculuğunuzun isteğinize göre geçmesini sağlayabilir.


ENERGIZING Konfor Programları


Zindelik,
Canlılık,
Egzersizler(kas sisteminin rahatlatılması için egzersiz videoları),
Sağlıklı ve zinde kalmayı teşvik eden(baş, omuz, gövdenin üst kısmı, sırtın alt kısmı ve bel), için 3 dakikalık sesli bilgiler ipuçları,
ENERGIZING COACH


Isıtmalı ön koltuklar,
İyonlaştırılması ve temizlenmesi için havanın kokulandırılması, 
AIR - BALANCE paketi,
Programa özgü modlarıyla ambiyans aydınlatması,
Burmester® Surround Ses Sistemi


Standart olarak sunulan efsanevi EQC ile birlikte, Burmester sesi daha fazla performans ve seçkinliğini deneyimlemelisiniz. Hoparlörler yüksek performanslı birinci sınıf hacimsel ses üretmektedir. Ön ve arka koltuklara optimize edilebilen hoparlörler mevcuttur. Yüksek performanslı 13 hoparlör, dinamik ve dengeli mükemmel müzik performansı aracın iç mekanına uyarlanmıştır.


Yüksek ses kalitesi için toplam 590W gücüne sahip, 9 kanallı DSP amplifikatör bulunmaktadır.
İskelet yapısıyla etkileyici bas üretimi için entegre edilmiş hoparlörlere sahiptir. 
Ses optimizasyonu ön ve arka koltuklar,
Ses kompenzasyonu(VNC),
Ön ses ayarı, sanal çepeçevre sesin oluşturulması için Surround fonksiyonu,
Çok kanallı format desteği için surround sesi,
Konfor


CLA sadece bir dil konuşur. MBUX, Mercedes Benz CLA 200 kullanıcı deneyimi sayesinde hey Mercedes demeniz yeterli olacaktır. Mercedes, sahip olduğu yapay zekâ sayesinde sizi dinlemekle kalmaz, sizden bir şeyler öğrenebilir ve size tavsiyeler verebilir. Tecrübelerinizi aklında tutabilir.


Öne çıkan Konfor Özellikleri


MBUX mekân yardımcısı,
Sesli kullanım sistemi LINGUATRONIC,
Sezgisel sürüş deneyimi,
Akıllı telefon entegrasyonu,
Kablosuz şarj ve bağlantı,
CLA, en önemli özelliklerinden birisi de aracınızı çalıştırdığınız andan itibaren herşeyi birbirine pürüzsüz ve otomatk bağlamaktadır.


Güvenlik


CLA 200, dikkatlice çevreyi izleyerek, gitmek istediğiniz hedef sizin güvenliğiniz de olmaktadır.


Sürüş yardım paketi,
Kavşak fonksiyonlu aktif fren yardımcısı,
PRE-SAFE sistemi,
Teknik Özellikler


Şehir içi yakıt tüketimi : 66-6,6 l/100KM,
Şehir dışı yakıt tüketimi : 5,0-4 l/100KM,
Karma yakıt tüketimi : 5,7-5,3 l/100KM,
Karma CO₂ emisyonları : 129-122 g/KM,
Tasarım konsepti ile hem dış hem iç mekânda performansı net bir şekilde ifade etmektedir. CLA gövde tasarımı özel ön ve arka tamponlara sahiptir. Alçalmış spor süspansiyon, konforlu sürüş keyfi ve hız duyarlı direksiyon sistemine sahip teknolojiyle arttırılmıştır.


Ambiyans Aydınlatması


Ambiyans aydınlatması 64 farklı rengiyle, aydınlatmalı havalandırma çıkışlarında, kapılarda ve ön panelde muhteşem renk konseptleri oluşturmaktadır.


Tamamen Dijital Görsel Paneli


Dijital gösterge olanaklarının farklı tüm seçeneklerini deneyimlersiniz. Yüksek çözünürlüklü ve büyük formatlı 10,25'' boyutundaki ekranı, istediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Sağ kısmındaki devir göstergesi, sol kısmında takograf gibi seyahat ve sürüş yardım bilgilerini boydan boya ekran alanına yansıtabilirsiniz.


Multibeam Led


Mükemmel görünüş için adaptif uzun far yardımcısına sahiptir. Multibeam led far teknolojisi ayrı ayrı kontrol edilebilmektedir. Viraj farı ve dönüş ışığı görüş alanıyla, ideal şekilde çevresini aydınlatmaktadır. Böylelikle tehlikeleri daha hızlı algılamaya yardımcı olmaktadır.


MBUX


Dijitalleşme birçok şeyi mümkün kılarak, CLA’yı kumanda etmenin en modern ve sezgisel türüdür. CLA MBUX iç mekân yardımcısı, MBUX fonksiyonunu el hareketinizle tamamen temassız ve sezgisel kumanda etmenizi sağlamaktadır. Tavan kumanda ünitesindeki kamera, sürücü ile ön yolcunun dokunmatik ekran kol hareketlerini algılamaktadır. 


Medya ekranındaki görüntüyü konfigürasyona göre uyarlamaktadır. CLA, V şeklinde açılan işaret parmağı ve orta parmak yardımıyla (V hareketi) seçilebilen kişisel favori fonksiyonları eklenebilmektedir.


Tüm akıllı telefonlar CLA‘ya aşık, NFC, USB veya WLAN üzerinden otomatik olarak araca bağlanabilmektedir. Sürücü, direksiyon simidinde bulunan dokunmatik kontrol tuşlar üzerinden merkezi medya ekranında bulunan uygulama ve fonksiyonu kumanda edebilir. Sihirli şekilde tek el hareketiyle mümkün olmaktadır.


CLA 200'de akıllı telefonunuzu sadece kenara koymazsınız. Orta konsolda otomatik olarak şarj edilebilirsiniz. Tamamen kablosuz ve Qi standardında en iyisi Near Field Communication(NFC) sayesinde çok sayıda bağlantı yada kod girmenize gerek kalmadan telefonunuz CLA ile hemen bağlanmaktadır.


CLA 200 Mercedes Benz Kalitesini Eco Oto Kiralama ile Sür!
Heyecan verici tasarımıyla, huzur veren güvenliği, sürüş tarzına hayran bıraktıran CLA 200 Mercedes Benz Kalitesini Eco Oto Kiralama ile Sür!


Duygusal ve sporitf görünümüyle kompakt spor otomobil segmentinde, kullanıcısına konforlu ve kaliteli sürüş keyfi sunmaktadır.


Mercedes Benz CLA 200, Trabzon Oto Kiralama firmaları içerisinde bulunan Eco Oto Kiralama şirketinin yenilenen Filo ve Araç Kiralama bünyesinde yerini almıştır. 


Sizde CLA 200 ile tanışmak için erken rezervasyon yaptırarak kalitenin asla tesadüf olmadığını deneyimleyin.
İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon