Ordu Şehrinin Güzellikleri

Ordu Şehrinin Güzellikleri
Doğu Karadeniz Bölgesin de Giresun, Samsun, Tokat, Sivas ve Trabzon'a komşu olarak bilinen Ordu 800 bin civarı nüfuslu güzide bir şehrimizdir. Karadeniz kıyı şeridinde 150km alanda masmavi dalgalı suların bulunduğu kenttir. Yeşil tabiatı ve dağlara paralel görüntüsüyle ziyaretçilerinin huzur bulmasını sağlamaktadır.

Oto Kiralama Trabzon sektörü içerisindeki bölgeye uygun araç seçenekleri ile Eco Oto Kiralama firmasının sunduğu avantajları değerlendirebilirsiniz. Zengin görüntü floriası ile ziyaretçilerini büyülemektedir.

Ordu Turizm İçin Değeri

Potansiyelinin çok fazla olduğu bilinen Ordu, her geçen yıl ziyaretçi sayısını artırmaktadır. Artvin, Rize ve Trabzon gibi yayla turizminin öne çıktığı şehirleri, eşssiz doğal görüntüsü sayesinde turistlerin tatil seçeneği haline getirmiştir. Manzarası ile şehrin kuş bakışı görünümünü sağlayan Boztepe en dikkat çekici nokta olarak bilinmektedir.

Özellikle buradaki görünüme hayret eden ziyaretçilerin başında İtalya gelmektedir. Kendi ülkelerine benzetirler. Rent a Car Trabzon alanında Eco Oto Kiralama firmasının tercih edildiğini göreceksinizdir. Güleryüzlü ve hoşgörülü ziyaretçilerine kültürlü ve kaliteli olması ile bilinirler.

Ordu'da Ne Yenir?

Özgü yiyeceklerinin başında gelen Ordu Pidesi, tarif edilemez bir lezzettedir. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Dünyaya duyurmaya çalıştığı bir başka harika tat ise Ordu tostudur. Bu lezzeti deneyenler tekrar denemek isteyebilirler. Dünyaca da bilinen ve tarifini almak için teklif alan bir başka tad ise Denizciler Dondurmacısı olmaktadır. Tarifi verilmemesinin nedeni ise şehrin ziyaretini yükselmekt isteyerek geniş kitlilerin bu tadı yerinde tattırmak istemesidir. 

Ordu'ya Ulaşım Nasıl Sağlanmaktadır?

Kente geliş ve gidişler günümüzde kolaylaştırma çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Karadeniz sahil yolunu karayolu ile takip edilince şehir merkezine ulaşmak oldukça kolaydır.  Ordu - Giresun Havalimanı açılarak hava ulaşımınıda günümüzde sağlamış bulunmaktadır. Havayolu ve karayolu ile şehire ulaşım rahat sağlanmaktadır.

Günlük hava ulaşımları Ankara, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Antalya ve Adana gibi büyük şehirlerden sağlanmaktadır. Araç Kiralama Trabzon alanında Ordu - Giresun Havalimanı içerisinde Eco Oto Kiralama transfer hizmetlerinden yararlanmanızı tavsiye etmekteyiz. Deniz kenarı olan şehrimiz Ordu, sahil kenti olarakta birçok kişi tarafından bilinmektedir. Sahili ile Karadeniz in parlayan yıldızı olduğunuda söyleyenleri göreceksinizdir. 

Ordu'da Nerede Kalınabilir?

Termal kaplıcaları ve doğal güzellikleri ile Türkiye'nin sayılı şehirlerindendir. Çeşitli uygun konaklama seçenekleri ile her bütçeye hitap etmektedir. Şehir merkezi içerisinde pansiyon ve yıldızlı otel seçenekleri bulunduğunu söyleyebiliriz. https://www.ecootokiralama.com/index.php firmasından alacağınız araç kiralama hizmeti esnasında, personeller sorularınızı cevaplandırarak yardımcı olacaklardır. 

Ordu Şehir Merkezinde Neler Yapılabilir?

Ziyaretçilerine hizmet etmekten hiç kaçmayan şehrin, sahil boyunca yayılmış ışıl ışıl parlayan mekanlarının olduğunu göreceksinizdir. Büyükşehir ünvanına sahip şehrin, her alanda yeni yaptığı düzenlemeler ile ilerlemesini sürdürmektedir.

Tarihinde farklı medeniyetler barındırarak bir çok eser bırakmalarını sağlamıştır. Çeşitli tarihi mekanları görmeniz mümkündür. Karadenizin masmavi suyuyla, sıradışı leziz mutfağını deneyimlemek isteyen tarih severlerin, seyahat planlamalarına doğa harikası şehri dahil etmelerini tavsiye ederiz.

Ordu'nun Gezilecek Yerleri Nerelerdir?

Bölgede kendinizi rahat hissetmeniz adına aşağıdaki gezilecek yerlere göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Boztepe
Sahil
Yason Burnu
Bolaman Kalesi
Hoynat Adası
Çambaşı Yaylası
Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi
Ulugöl
Gölköy Kalesi
Gaga Gölü
Asarkaya Milli Parkı
Turnasuyu Vadisi
Stres ve yorgunluğunuzu yok edecek Ordu şehri, temiz doğası ve gezi yerleriyle kesinlikle doğru tercih olacaktır.

Ordu Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti

Ordu'ya geldiğinizde oto kiralama firması ihtiyacınız var ise Havalimanı içerisinde hem güvenli, hemde en uygun fiyat seçenekleri ile araç kiralamak isterseniz. Eco Oto Kiralama firması olarak deneyimli ve profesyonel personellerimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.

Eco Oto Kiralama firması olarak 2005 yılından itibaren Trabzon, Ankara, İzmir, Ordu ve Giresun illerinde ki şubelerimiz de siz değerli misafirlerimiz için Rent a Car, filo kiralama ve ayrıcalıklı şehir içi vip transfer hizmetimizi keşfetmek için güler yüzlü personelimiz ile şubelerimize bekliyoruz. 
İlginizi Çekebilir
  • Şehirden Uzak Doğaya Yakın Tekke Dağı Tabiat Parkı
    Tekke Dağı Tabiat Parkı, başkent Ankara ilinin turistik ilçesi olan Beypazarı'nda yer almaktadır. Tekke Dağı Tabiat Parkı, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
  • Lebedos Antik Kenti
    Arac Kirala İzmir ile ulaşacağınız Lebedos Antik Kenti, 12 İyonya kentinden bir tanesidir. İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır. M.Ö. 7. yüzyılda kurulmuştur.
  • Tuz Gölü
    Ankara Araç Kiralama ile ulaşacağınız Tuz Gölü; Ankara, Konya ve Aksaray illerinin sınırlarının kesiştiği bir noktada bulunmaktadır. Tuz Gölü, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine oldukça yakındır
  • Söke Doğanbey Köyü
    İzmir Araba Kiralama hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Söke Doğanbey Köyü; Aydın ili Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır. Küçük, sakin, huzur dolu bir köydür Doğanbey. Geçmişi M.Ö. 7. yüzyıla kadar uzanmaktadır. 1924 yılındaki mübadeleye kadar Rum halkının yaşa...
  • Metropolis Antik Kenti
    İzmir Araç Kiralama Fiyatları bakımından konforlu ve uygun fiyatlı bir şekilde ulaşacağınız Metropolis Antik Kenti, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer almaktadır. Metropolis Antik Kenti, günümüzde dahi kazı çalışmalarına devam edilen ve değeri her geçen gün daha da arta...
Whatsapp Telefon