Blog

  • Trabzon Araç Kiralama ile ulaşacağınız Trabzon Kalesi, merkezde yer almaktadır. Şehrin en yüksek kısmındadır ve günümüze kadar sağlam bir şekilde ulaşabilmiştir. Trabzon Kalesi, Bizans dönemine ait eski temeller üzerine inşa edilmiştir. Kale'nin, M.Ö. 4. yüzyılda Roma Dönemi'nde yapıldığı düşünülmektedir. Kale deniz kısmından başlayarak tepeye kadar uzanmaktadır ve 3 bölümden oluşmaktadır. Yukarı, Orta ve Aşağı Hisar bölümlerinden oluşan kale, eski anıtların taşlarından toplanarak inşa edilmiştir.
    • Gölköy Kalesi, tarihi ile çok eski döneme dayanmaktadır. Kale, Pers Kralı Dara tarafından M.Ö. V. Yüzyıl da yaptırılmıştır. İlçe merkezine 4KM mesafedeki Kale mahallesinde bulunmaktadır. Gölköy Kalesi, oldukça büyük ve geniş kaya kütlesinin üzerine inşa edilmiş, yüksekliği 150M olmaktadır. Kale, geniş alan hâkimiyeti ile tek kapılı gözetleme yerlerine sahip olarak savunmaya elverişli şekilde yapılmıştır. Kale girişinin sol tarafında silindir şeklinde burç ve gözetleme kulesi bulunmaktadır. UNESCO tarafından 1997 yılında Dünya Antik Eserler listesine alınmıştır.
    • Araç Kiralama, ihtiyaca yönelik olarak araç satın almak yerine Uzun Dönem Araç Kirala ve Rent a Car Avantajları sağlayan şirketler olmaktadır. Filo Kiralama, yöntemiyle şirketler farklı avantajlar elde edebilmektedir. Araç Kiralama şirketlerinin müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutabilmesi için sunduğu avantajlar, ihtiyaca yönelik çözümler sunmasıyla mümkün olmaktadır.
  • 1986 yılında Paşa Hüseyin Efendi tarafından, Ordu il Merkezi Selimiye Mahallesi, Taşocak Caddesi ile Erkoç Sokağı kesiştiği köşede yaptırılmıştır. Konağın ahşap malzemesi Romanya dan getirilmiştir. 625 metrekarelik bahçe alan üzerine inşaası gerçekleştirilmiştir. Yapımı İstanbullu bir usta tarafından yapılmıştır.
  • En son teknolojiye sahip en yeni modelleri sürmeyi seviyor ancak doğrudan satın alacak kaynaklara sahip değil misiniz? Eğer öyleyse, Araç Kiralama sizin için çözüm olacaktır. Araç kiralamak, bir araç için cüzi miktar ödeyerek sınırlı süre kullanmanız anlamına gelmektedir. Araç kiralamanın ne anlama geldiği ve bundan nasıl yararlanabileceğiniz konusunda size rehberlik edelim.
  • 18. Yüzyıl da ‘’Gümüşhane’’ adıyla resmi kayıtlara geçmiştir. 18. Yüzyıl öncesi 1200 yılların da ise uzun süre ‘’Haldia’’ adı ile anılmaktadır. O yıllarda işletilmeye başlanan maden ve karbon demirleri meşhur olması, Antik Çağların Yunan Karadeniz Bölgesinde olmasını sağlamıştır.
  • Ülkemizde şehir içi ve şehirler arası hız limetlerine uyulmaması sonucu yüzlerce trafik kazasının nedeni hız problemi olmakta ve milyonlarca kişinin can kaybına neden olmaktadır. Radar uygulamasıyla trafik cezaları bu kişiler için caydırıcı sebep olarak görülmektedir.
  • Gümüşhane ili Kürtün ilçe merkezine 5KM mesafede bulunan Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkı, 168 dekarlık alana sahip olmaktadır. Çağlayandibi Şelalesi, 02.12.2014 tarih ve 1994 sayılı Bakanlık kararıyla ilan edilerek, 870M rakıma sahip olmaktadır.
  • Kov Kalesi, Gümüşhane ilinin Esenyurt Köyü'nde yer alan ve yerleşim merkezine yakın olan önemli kalelerden bir tanesidir. Gümüşhane’de yer alan bu tarihi mirası, Trabzon Havalimanı içerisindeki Trabzon Rent A Car hizmeti olan Eco Oto Kiralama ile konforlu bir şekilde keşfedebilirsiniz.
Whatsapp Telefon