Blog

  • Trabzon ili Sürmene ilçesinde yer almaktadır. Çamburnu Tabiat Parkı Doğa Harikası içerisinde, 51,00 dekarlık deniz ve ormanlık alanda buluşarak, ziyaretçilerine eşsiz manzarasıyla ev sahipliği yapmaktadır. 2011 yılında Tabiat Parkı olarak ilan edilmiştir. Bölgede sarıçam türünün deniz seviyesine bu kadar inebilmiş olması, tabiat parkını özel kılmaktadır.
    • Türkiye’nin en güzel doğasına sahip şehirlerinden biri olan Trabzon’un gömülü hazinesi Sümela Manastırı; Trabzon’un Maçka İlçesi'nin Altındere Köyü içerisinde bulunan, Karadağ’ın Altındere vadisinde sarp bir kayalık yamacına kurulmuştur. Unesco tarafından Dünya mirası geçici listesine seçilen, halk arasında Meryem Ana olarak da bilinen Sümela, Dünya miras listesindeki yerini koruması adına restarosyon çalışmalarına başlanılmıştır.
    • Niksar karayolunun 7KM sol tarafında kalan tepe üzerine kurulu 2500 yıllık Ünye Kalesi, 300M yüksekliğinde olmaktadır. İlçenin 5KM güneydoğusunda Tarihi Efsanesi için ziyaretçilerini beklemektedir. Ordu Araç Kiralama ve Ordu Rent a Car sektörü içerisindeki Eco Oto Kiralama şirketi, Or - Gi Havalimanı karşısında olmakta ve müşterisine kaliteli hizmet sunmaktadır.
  • Otomatik ve manuel şanzımanlı araçlar arasındaki tercih meselesi uzun süredir tartışılmaktadır. Potansiyel araç sahipleri ve otomobil kullanmayı öğrenmek isteyenler tarafından bu soru sık sık gündeme gelmektedir. Şimdi Trabzon Rent a Car sektörü içerisinde Eco Oto Kiralama şirketi, sorunuzun cevabını sizinle paylaşacaktır.
  • Araç ve Filo Kiralama sektöründe otomobil kiralayarak birçok işinizi halledebilirsiniz. İster şehir içi iş seyahatleriniz de ister tatil gezileriniz de Araç Kiralama firmaları tarafından otomobil tedarik edilmektedir.
  • Almanya’nın Stuttgart şehrinde Karl Benz, Benz&Cie, Gottlieb Daimler ve Daimler Motoren Gesellschafts şirketlerinin 1926 yılında birleşmesi sonucu otomotiv ve motor markası olarak Mercedes Benz kurulmuştur. Yarış otomobiline büyük kızı Mercedes’in adını veren Daimler, Nice'de yarışa katılarak birinci olmayı başarmıştır.
  • Hamamönü, Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunmaktadır. Ankara'nın en eski yerleşim yerlerinin olduğu bölgede yer almaktadır. Hamamönü adını, Celalettin Karacabey tarafından 1440 yılında yapılan çifte hamamdan (Karacabey Hamamı) almaktadır.
  • İşhani Manastırı, Artvin ilinin Yusufeli ilçesinde yer almaktadır. Manastır, 9. yüzyılın ilk yarısında inşa edilmiştir. Fakat 11. yüzyılın ilk yarısında 2 kez yenilenmiştir. İşhani Manastırı, bir adet ana kilise ve üç-dört adet de küçük kiliseden oluşmaktadır. Son yıllarda manastır bölgesinde kazı çalışmaları yapılmıştır ve bu yapılan çalışmalar sonucunda iki kilise daha ortaya çıkarılmıştır.
  • Arslanhane Camii, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde yer alan tarihi bir camidir. 13. Yüzyılın başında, Selçuklu döneminde inşa edilmiştir. İnşa edildiği dönemin mimari özelliklerini yansıtan Arslanhane Camii, Ankara'nın en önemli tarihi yapıları arasında yerini almaktadır. Ankara’nın bu tarihi güzelliğine ulaşmak için Esenboğa Havalimanı ve Tunus Caddesi üzerinde Ankara Araç Kiralama hizmeti vermekte olan Ecocar Kiralama şirketini tercih edebilirsiniz.
Whatsapp Telefon